Treasure Music  -  Hírek
hungarian site english site
hírek és blogbejegyzések

Hírek:

Rólunk | Weblaptérkép |  Betűméret: A  A
2013. január 20.
T-Racks Grand és Custom Shop
5 vadonatúj processzorral bővült a T-Racks sorozat, valamint az Amplitube után itt is megnyílt a Custom Shop amelyben módunk nylíik a nekünk leginkább megfelelőbb processzorok kipróbálására, illetve megvásárlására. A "Grand" csomag új modelljei a Quad sorozat, melyben többsávos De-Esser, kompresszor, limiter, illetve sávszélesség szabályozó található, valamint az SSL-4000E modellje alapján fejlesztett "British Channel", amely eq, kompresszor, gate és expander is egyben. Mindez a jellegzetes SSL hangzással. Az egyes processzorokról bővebben a Stúdió oldalon olvashatnak.
2013. január 01.
Boldog, Sikerekben És Minden Egyéb Jóban Gazdag Új Esztendőt Kívánunk!
2012. december 24.
Boldog, Békés Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!
2012. december 21.
Waves CLA és JJP Csomagok akcióban
Új plug-inekkel bővült stúdiónk arzenálja. Chris Lord-Alge és Jack Joseph Puig effektjeinek szoftveres másolataival bővítettük "hangszerparkunkat". Bővebb információk a Stúdió oldalon.
2012. november 29.
Közös Munka a Centrál színházzal
A nyári első közös munka után ismét együtt dolgoztunk a színház színészeivel.
2012. szeptember 18.
Waves - NS1 Noise Suppressor
A zajcsökkentés mestere. A Waves legújabb fejlesztésével újabb hatásos eszköz került a kezünkbe ha megrendelőink hangfelvételeit restaurálni kell.
2012. augusztus 16.
Film feliratozás
Stúdiónk a szinkronizálás mellé a szinkronizált filmek feliratozását is el tudja végezni professzionális minőségben (ez gyakori igénye volt megrendelőinknek, így kibővítettük szolgáltatásunkat).
2012. augusztus 04.
Keszthely - Centrál Színház
Első közös munkánk a Centrál színház - korábban Vidám Színpad - stábjával. A "Black Comedy" című darabban működtünk közre.
2012. július 08.
Native Instruments - Retro Machines
Michael Jackson-tól a Deep Purple-ig klasszikus szintetizátor hangzások minden mennyiségben.
2012. június 27.
Új Waves szoftverek!
Ezúttal egy új zajcsökkentő, illetve egy tranziens módosító beépülő modult kezdtünk használni.
2012. június 16.
IK-Multimedia - Amplitube Slash
A keményebb rockzene rajongóira is gondoltunk amikor beszereztük ezt a beépülő modult a stúdiónak.
2012. április 24.
Közös munka Bródy János session zenészével
Noha korábban már volt alkalmunk többször is együttműködni, ezúttal egy új dal felvételeiben segédkezhettünk elejétől a végéig. A dal összes felvétele nálunk készült, majd a keverés és a mastering is.
2012. április 13.
AKG CP-411 kondenzátor hangszermikrofon
Mikrofonparkunk az AKG eme modelljével bővült, sőt már fel is avattuk, a mandolinnál említett hangfelvételen. Kitűnően "vizsgázott"!
2012. április 13.
Fender FM-63S Mandolin a Stúdióban
Ismét új hangszerrel bővült a stúdió hangszerparkja. A hangszert egy új dal hangfelvételének keretében Koncz Zsuzsa és Bródy János kiváló sessionzenésze máris felavatta.
2012. április 10.
NEX és SLT szinkron
Újabb szinkronmunkák egy multinacionális cég megbízásából.
2012. március 05.
Színházi hangok
Szinkronhangjaink színészekkel bővültek :)
2012. március 02.
!!Feloszlott a The Shades!!
13 évnyi együttműködés után feloszlott a The Shades zenekar.
2012. február 05.
Aphex Vintage Aural Exciter
A '70-es évek neves effektje mostantól elérhető stúdiónkban is. Paul McCartney hangmérnöke a Wings élő koncertjein használta ezt az effektet.
2012. január 20.
Gelifend szinkron
Egy német gyógyszeripari cég reklámfilmjének szinkronját készítettük el.
2011. December 31.
!!BÚÉK!!
Békés, Boldog Új Esztendőt Kívánunk Minden Kedves Partnerünknek és Látogatónknak!
2011. December 29.
Waves - API Csomag Az 1960-as és '70-es években világhírűvé és a hangmérnökök által nem véletlenül keresetté vált hardver ekvalizerek és kompresszor plug-in másolatai ezentúl nálunk is segítik elérni a kívánt "vintage" hangzást. Bővebb információk a Stúdió oldalon.
2011. December 21.
Rode K2 Újabb mikrofonnal bővült a stúdió mikrofonparkja! A Rode K2-es csoves, kondenzátor mikrofonja sokcélú alkalmazást tesz lehetővé. Kíváncsian várjuk, hogy kipróbáljuk és teszteljük soron következő munkáink során. Bővebb információk a Stúdió oldalon.
2011. Október 10.
Lemezfelvételek A teljes októberi hónapunk betelt, sajnos nem tudunk több megrendelést vállalni erre a hónapra.
2011. Szeptember 23.
API A világhírű EQ és kompresszorok mostantól a mi kínálatunkban is megtalálhatóak. A '60-as, '70-es évek API hardvereinek hangzása plug-inba zárva. :) Bővebb információk a Stúdió oldalon.
2011. Szeptember 13.
Vocal Rider! A Waves új fejlesztésű, kompresszornak nem minősülő plug-inje, amely megváltoztatja az éneksávok és beszéd felvételek utómunkáihoz való hozzáállást. Bővebb információk a Stúdió oldalon.
2011. Szeptember 11.
IK Multimedia erősítő, effekt, mikrofon és hangfal szimulációk a stúdióban! Stúdió oldalon.
2011. Augusztus 26.
Eddie Kramer "csodái"! Eddie Kramer legendás processzorainak replikái mostantól elérhetőek a stúdióban!Részletek a Stúdió oldalon.
2011. Augusztus 23.
Újabb plug-inek a Waves-től. Újabb zajcsökkentő (X-Hum, X-Noise) beépülő modulok elérhetőek, amely ideális szinkonmunkáknál, csakúgy mint zenei felvételeknél. Részletek a Stúdió oldalon.
2011. Augusztus 6.
Z-noise a Waves-től. Stúdiónkban is elérhető a Waves zajcsökkentő plug-inje, amely ideális szinkonmunkáknál, csakúgy mint zenei felvételeknél. Részletek a Stúdió oldalon.
2011. Július 23.
IR-1 a Waves-től. Újabb reverbációs beépülő modullal bővültek stúdiónk szolgáltatássai. Részletek a Stúdió oldalon.
2011. Június 4.
White 2A az IK Multimedia-tól. A T-Racks 3 Single verziója másik új processzora. Részletek a Stúdió oldalon. Természetesen a White 2A és a Black 76 is megrendelőink rendelkezésére áll.
2011. Június 2.
Black 76 az IK Multimedia-tól. A T-Racks 3 Single verziója újabb processzorral bővült. Részletek a Stúdió oldalon.
2011. Május 27.
Ampex a Waves-től. Eddie Kramer (Jimmy Hendrix, Rolling Stones) hangmérnök világhírű szalagos magnója a jellegzetes '60-as, '70-es évek hangzásához kiváló "titkos fegyver" amely mostantól nálunk is bevethető.
2011. Május 13.
Vintage Organs a Native Instruments-től. Doors vagy pszichedelikus rock?! Hammond B3, vagy VOX? A régóta keresett orgonahangzások nálunk is elérhetőek!
2011. Május 7.
Pre-Bass a Native Instruments-től. Profi, mintavételezett basszushangok és effektek a Fender Precision Bass hangjának szerelmeseinek. Feltehetően James Jamersont is játékra serkentené ez a hangzás!
2011. Április 21.
Wavelab 7.1. Megérkezett hozzánk is a 7-es verzió frissítése, mely a mai naptól munkába állt.
2011. Április 21.
Q-Clone a Waves-től. Volt már rá példa, hogy egy hardware ekvalizer beállításait nehezen tudtuk pontosan ugyanarra az értékekre újra beállítani mint ahogy azt egy korábbi felvételen használtuk, ráadásul ez sokszor igen időigényes volt. Ezzel a processzorral viszont csak egy gombnyomás és egy pillanat alatt megvan a korábbi hangzás.
2011. Április 8.
Reneissance Vox. A kristálytiszta vokál és beszédfelvételek, profi kompresszora immár stúdiónkban is elérhető.
2011. Április 8.
URS MOTOWN. A Motown felvételein is eme ekvalizer hardware verziója hallható számos világhírű dalban. A hangzás így ezek után rajtunk már nem múlik :).
2011. Április 1.
De Breath a Waves-től. Kihasználva a lehetőséget, beszereztük stúdiónk részére a még tisztább vokál és szöveg felvételek érdekében a Waves eme plug-injét.
2011. Március 14-15.
The Shades keverések a stúdióban. A cél: minden eddiginél jobb hangzású és dögösebb felvételek!
2011. Február 26.
The Shades keverések a stúdióban. A fiúk a decemberben fölvett anyagokhoz készítettek rájátszásokat, illetve kezdték keverni az anyagot.
2011. Január 26.
Waves V8 a stúdióban. A legújabb frissítés számos pluszt ad a már meglévő csomagok némelyikéhez (pl: GOLD). A bug-ok javításán túlmenően számos plug-in grafikája megújult, valamint több csomagba is belekerültek a méltán híres "V-Series" processzorok (V-EQ3, V-EQ4, V-Comp).
2011. Január 13.
Waves plug-inek a stúdióban. Mostantól a Waves GOLD csomagjának native plug-injei elérhetőek nálunk is. A csomag részleteiről bővebben a Stúdió/Szoftverek oldalon olvashatnak.
2010. Január 1.
Boldog Újévet Kívánunk Mindenkinek!
2010. December 29.
A The Shades újra a stúdióban. A fiúk néhány új dalt vettek fel még az Újév kezdete előtt.
2010. December 24.
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Minden Kedves Partnerünknek és Weblap Látogatónknak!
2010. December 11.
A Native Instruments új - az Abbey Road stúdióval közösen megalkotott - dobszoftverének (Modern Drums) hangzásai a mai naptól nálunk is elérhetőek. Bővebb információk a Stúdió/Szoftverek oldalon olvashatók hamarosan.
2010. December 09.
A Steinberg kihozta a Wavelab 7-es első frissítését. Természetesen mi is elvégeztük az upgrade-et.
2010. November 09.
A Cubase 5.5.2-es javított verziója már elérhető. Mától nálunk is a javított verzióval dolgozunk.
2010. Október 08.
Ezúton is szeretnénk elnézést kérni azon megrendelőinktől akik október hónapra szeretnék leadni megrendelésüket stúdiónknak, mivel erre a hónapra már sajnos megtelt az előjegyzési naptárunk.
2010. Szeptember 28.
A Steinberg legújabb, professzionális stúdiószoftvere munkába állt nálunk (Cubase 5). Bővebb információk a Stúdió/Szoftverek oldalon olvashatók.
2010. Szeptember 24.
Szoftver upgrade történt nálunk (Wavelab 7). Bővebb információkat a Stúdió/Szoftverek oldalon olvashatnak.
2010. augusztus 24.
Új stúdiószoftverrel bővült a szoftverparkunk (Abbey Road '80s Drums). Bővebb információkat a Stúdió/Szoftverek oldalon olvashatnak róla.
2010. augusztus 15.
Új stúdiószoftver a stúdióban (Abbey Road '70s Drums). Bővebb információkat a Stúdió/Szoftverek oldalon olvashatnak róla.
2010. július 30.
RSS Hírek és Blog az oldalon. Kattintsanak a Blog linkre a menüben, avagy oldalunkon a minden oldal tetején megtalálható narancssárga RSS ikonra.
2010. július 16.
Autentikus hangzás. A mai naptól felvételi és hangszerkesztési tevékenységeink tárháza kibővült a Native Instruments cég Abbey Road 60s Drums szoftverével. Bővebben a Stúdió/Szoftverek oldalunkon olvashatnak róla.
2010. július 11.
Új szoftverrel dolgozunk. A mai naptól mastering és hangszerkesztési tevékenységeink tárháza kibővült a Steinberg cég Wavelab 6 szoftverével. Bővebben a Stúdió/Szoftverek oldalunkon olvashatnak róla.
2010. június 26.
Friss link került hozzáadásra a Linkek/Egyebek oldalunkon.
2010. június 17.
Megjelent a Top Of A Wave című kislemez, amely már kapható a CD Baby, és az iTunes oldalain is, valamint az említett cégek partnereinél.
2010. április 30.
Hamarosan weblapbővítés várható oldalunkon, elkezdődik a dalok és az ezzel kapcsolatos információk és grafikák feltöltése, valamint néhány rövid videó is elérhető lesz, sőt terveink szerint a dalvásárlás és letöltés is lehetővé válik oldalunkról nemsokára.
2010. március 08.
Új képek és információk a Stúdió oldalon. Kis stúdiótechnikai bővítés történt. A 2010-es NAMM-on bemutatott AmpliTube 3 szoftvert ezentúl mi is használni fogjuk.
2010. március 01.
Elkészült a The Shades együttes legfrissebb felvételeit tartalmazó lemeze.
2010. február 26.
Bővült a linkek oldalunk.
2010. február 24.
Top Of A Wave című dalunk egy amerikai kiadónál landolt.
2010. január 24.
Lezárult az IK Multimedia által meghírdetett Preset Exchange (azaz beállítás csere-bere) promóció, melynek mi is részesei voltunk, s amelyben sikerült értékes pontokra, illetve szoftverekre szert tennünk.
2009. december 31.
A közelgő újév alkalmából minden kedves honlaplátogatónknak Sikerekben Gazdag, Boldog Új Esztendőt Kívánunk!!!
2009. december 24.
A közelgő ünnepek alkalmából minden kedves honlaplátogatónknak Békés, Boldog Karácsonyt Kívánunk!
2009. december 02.
Stúdiónk is bekapcsolódott az IK Multimedia szoftvergyártó vállalat által meghirdetett és Decemberben is folytatódó Preset Xchange elnevezésű promócióba. Bővült a Linkek - Egyebek oldalunk.
2009. november 14.
Bővült a Stúdió oldalunk. Ezúttal néhány stúdiótechnikai szoftverbővítésre került sor. Erről találhatnak friss információkat az oldalon.
2009. október 28.
Bővült a linkek oldalunk.
2009. október 22.
Új képek kerültek feltöltésre a Rólunk oldalra, valamint elkészült a jognyilatkozat oldalunk is.
2009. október 17.
Új képek és információk a Stúdió oldalon.
2009. október 05.
Új fotók és információk kerültek fel a Zenék oldalra.
2009. szeptember 15.
Új fotók és információk kerültek fel a Stúdió oldalra. Hamarosan hang és videóanyagok is elérhetőek lesznek majd a weblapon.
2009. szeptember 01.
Új képek kerültek fel a weblapra. A képek megtekintéséhez kattintson a Zenék oldalra.
2009. augusztus 23.
Új galériák kerültek fel, továbbá elkezdődött a Zenék, illetve a "Rólunk" oldalak feltöltése is. Hamarosan újabb információkkal és fotókkal bővül az oldal.
2009. augusztus 22.
Ezután a Hírek lapon képes híreket is olvashatnak. Ehhez mindössze annyit kell tenniük, hogy a lenti galéria valamelyik kis képére kattintanak.
2009. augusztus 21.
Elkezdődött a magyarnyelvű oldal tartalommal való feltöltése. Először ide kerülnek fel az információk. Közben természetesen továbbra is folynak a fejlesztések (mp3.lejátszó, galériák, videók stb.) az oldalon, melyekről persze igyekszünk naprakészen tájékoztatni látogatóinkat.
T-Racks Custom Shop
Békés, Boldog Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!
JJP - Analóg Legendák
CLA - Klasszikus Kompresszorok
Waves NS1
Waves TransX
Waves - W43
Retro Machine MK II.
Amplitube Slash
AKG CP-411 kondenzátor hangszermikrofon
Fender FM-63S Mandolin
Feloszlott a The Shades
Aphex Vintage Aural Exciter
API Csomag
Rode K2 mikrofon
White 2A
Black 76
MPX (Ampex)
Vintage Organs
Pre-Bass
Waves V8
Waves - Gold
The Shades
Merry Christmas
Abbey Road - Modern Drums
Steinberg - Cubase 5
Steinberg - Wavelab 7
Native Instruments - Abbey Road 80s Drums
Native Instruments - Abbey Road 70s Drums
Native Instruments - Abbey Road 60s Drums
Steinberg - Wavelab 6
Top Of A Wave Kislemez
Amplitube 3 Stúdiószoftver
The Shades PekH!
Top Of A Wave!
BUÉK!
Békés, Boldog Karácsonyt!
Preset Xchange
Új linkek
Új Stúdió szoftverek
Új linkek
Új képek
Site-boom
T-Racks Custom Shop

T-Racks Grand and Custom Shop

5 új processzorral stúdiónkba került a T-Racks legújabb frissítése. Többsávos (Quad) processzorok, illetve az SSL 4000E modelljének - IK Multimedia által elkészített - replikája. Hamarosan összehasonlítjuk az eredeti SSL modellel. Továbbá megnyílt a Custom Shop immáron T-Racks-re is. Bővebben a Stúdió oldalon.

Sun Jan 20, 13:53 PM © Treasure Music

Békés, Boldog karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!

Békés, Boldog Ünnepeket Kívánunk!

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!

Sun Dec 23, 21:33 PM © Treasure Music

Waves - JJP Analóg Legendák

Waves - Analóg Legendák

Jack Joseph Puig - világhírű hangmérnök - által használt klasszikus kompresszorok és ekvalizerek szoftveres emuláció. A Fairchild 670, illetve Pultec EQP-1A eredeti hardver kompresszorainak másolatait az IK-Multimedia is elkészítette, - ezeket használjuk is a stúdióban - ám ezek nem az említett hangmérnök eszközeinek másolatai, így hangzásuk különböző.

Fri Dec 21, 19:53 PM © Treasure Music

Waves - CLA Klasszikus Kompresszorok

Waves - CLA Klasszikus Kompresszorok

Chris Lord-Agle - világhírű hangmérnök - által használt klasszikus kompresszorok szoftveres emuláció. A Universal Audio eredeti hardver kompresszorainak másolatait az IK-Multimedia is elkészítette, - ezeket használjuk is a stúdióban - ám ezek nem az említett hangmérnök eszközeinek másolatai, így hangzásuk némileg különböző.

Fri Dec 21, 19:35 PM © Treasure Music

Waves - NS1

Waves - NS1

A legfrissebb zajszűrő és zajcsökkentő modul a Waves-től. Immáron stúdiónkban is bevetésre kész. Ahogy a mondás tartja: "zajcsökkentő szoftverekből sosem lehet elegendő!" :)

Tue Sept 27, 11:26 PM © Treasure Music

Waves - TransX

Waves - TransX

Ez a modul a tranziensek finomhangolására alkalmas. Kiváló például kevéssé sikerült dobfelvételek kozmetikázására.

Wed Jun 27, 17:42 PM © Treasure Music

Waves - W43

Waves - W43

A Waves már meglévő restaurációs, illetve zajcsökkentő plug-in kollekciónkat tettük teljesebbé ezzel a modullal, amely főleg szinkronok esetében tesz jó szolgálatot.

Wed Jun 27, 17:35 PM © Treasure Music

Retro Machines MK II.

Native Instruments - Retro Machines MK II.

A Native Instruments Retro szintetizátor gyűjteménye, valódi klasszikus hangszerek hangzásaival.

Sun July 08, 16:47 PM © Treasure Music

Amplitube Slash

IK-Multimedia - Amplitube Slash

A Guns 'n' Roses gitárosa - Slash - által használt erősítők és effektek replikái. Paradise City újratöltve!

Sat June 16, 18:13 PM © Treasure Music

AKG CP-411 kondenzátor mikrofon

AKG CP-411 kondenzátor hangszermikrofon

Többek között a Fender Mandolin tiszta hangzásának profi minőségű felvételeihez szereztük be az AKG ezen kis kondenzátor hangszermikrofonját.

Fri April 13, 16:13 PM © Treasure Music

Fender FM-63S Mandolin

Fender FM-63S Mandolin

A stúdió legújabb "szerzeménye" ez a hangszer, melyet egy új dal hangfelvételén máris felavatott nálunk Koncz Zsuzsa és Bródy János kiváló session zenésze. :)

Fri April 13, 15:51 PM © Treasure Music

Feloszlott a The Shades

Feloszlott a The Shades

13 évnyi munka után feloszlott a The Shades zenekar.

Fri March 02, 01:34 AM © Treasure Music

Aphex Vintage Aural Exciter

Waves - Aphex Vintage Aural Exciter

Az 1970-es évek híres-neves effektje, amelyet maga Paul McCartney hangmérnöke is használt a Wings élő koncertjein. Bővebb információkat a Stúdió/szoftverek oldalon olvashatnak róla.

Sun Febr 05, 15:19 PM © Treasure Music

API Csomag

Waves - API Csomag

Az 1960-as és '70-es évek méltán dícsért ekvalizerei és kompresszora. Bővebb információkat a Stúdió/szoftverek oldalon olvashatnak róla.

Thu Dec 29, 14:23 PM © Treasure Music

Rode K2 mikrofon

Rode K2 kondenzátor mikrofon

Stúdiónk új mikrofonja a Rode K2-es modellje. Ezzel a mikrofonnal az '50-es '60-as évek híres Neumann mikrofonjainak kellemes, meleg hangzása költözött a stúdióba. Bővebb információkat a Stúdió/Mikrofonok oldalon olvashatnak róla. Hangminták hamarosan!

Wed Dec 21, 14:47 PM © Treasure Music

White 2A

White 2A Kiegyenlítő erősítő

A stúdiótechnika másik népszerű "titkos fegyvere" a Fehér 2A kompresszor. Természetesen a kompresszor szintén megrendelőink rendelkezésére áll. Bővebb információkat a Stúdió/szoftverek oldalon olvashatnak róla.

Sat June 4, 21:19 PM © Treasure Music

Black 76

Black 76 Kompresszor/Limiter

Az audio iparág egyik legtöbbet használt és nem véletlenül egyik legnépszerűbb processzora immár elérhető az IK Multimediatól is plug-inként a T-Rack 3 Single sorozatában. Természetesen a kompresszor elérhető stúdiónkban is. Bővebb információkat a Stúdió/szoftverek oldalon olvashatnak róla.

Thu June 2, 22:13 PM © Treasure Music

MPX (Ampex)

Waves - MPX (Ampex)

Eddie Kramer hangmérnök híres Ampex magnójának replikája plug-in formában, hogy a '60-as, '70-es évek hangzásához az a kis plusz se hiányozzon. Bővebb információkat a Stúdió/szoftverek oldalon olvashatnak róla.

Fri May 27, 19:42 PM © Treasure Music

Vintage Organs

Vintage Organs

Az '50-es, '60-as és '70-es évek zenéjének esszenciája az orgona hangzás. The Beatles, The Beach Boys, Monkees, The Who vagy The Doors. A koncept albumok szinte mindegyikén hallhatóak ezek a kitűnő hangszerek a maguk jellegzetes hangzásával. Mostantól nálunk is elérhető mindez. Bővebb információkat a Stúdió/szoftverek oldalon olvashatnak róla.

Fri May 13, 20:35 PM © Treasure Music

Pre-Bass

Pre-Bass

A Precision Bass hangzás még sosem volt ilyen pontosan megörökítve. Motown dalokhoz (is) ideális! Bővebb információkat a Stúdió/szoftverek oldalon olvashatnak róla.

Sat May 7, 19:56 PM © Treasure Music

Waves V8

Waves V8

Szoftverfrissítés a Waves plug-in felhasználóknak. A frissítés ezúttal több processzor esetén is grafikai frissítést, néhány csomag (pl. GOLD) esetén pedig új processzorokat is hozott (V-Sorozat). A frissítés már letölthető a Waves honlapjáról.

Wed Jan 26, 14:57 PM © Treasure Music

Waves - GOLD

Waves - GOLD csomag!

A Waves GOLD csomagjának beépülő moduljai mától fogva nálunk is elérhetőek a még professzionálisabb hangzás érdekében.

Thu Jan 13, 21:13 PM © Treasure Music

The Shades a stúdióban

The Shades a stúdióban

A srácok ismét néhány új felvételt készítettek nálunk még az Újév beköszönte előtt. A rögzített anyag már nyersen is kitűnően szól, a keverés pedig még hátravan.

Thu Dec 29, 18:35 PM © Treasure Music

Boldog Karácsonyt

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Minden kedves partnerünknek és weblap látogatónknak Békés, Boldog Ünnepeket Kívánunk!

Fri Dec 24, 13:13 PM © Treasure Music

abbey Road - Modern Drums

Abbey Road - Modern Drums

Újabb hangmintaanyag az Abbey Roadról. Ezúttal a jelenkor dobhangzásai volt a célpont. Hamarosan a stúdió oldalon olvashatnak a Native Instruments új szoftvéről bővebben.

Sat Dec 11, 21:59 PM © Treasure Music

Steinberg - Cubase 5.

Steinberg - Cubase 5.

A Cubase Studio 4-es verziója mellett munkába állt annak nagy testvére, a Cubase 5. is.

Tue Sep 28, 21:59 PM © Treasure Music

Steinberg - Wavelab 7.

Steinberg - Wavelab 7.

Eddig használt Wavelab 6-os mastering és hangszerkesztő szoftverünket a legújabb kiadású, immáron Sonnox plugineket is tartalmazó Wavelab 7-es verzióra frissítettük.

Fri Sep 24, 21:53 PM © Treasure Music

Native Instruments - Abbey Road 80s Drums

Native Instruments - Abbey Road 80s Drums

Bangles, Alphaville, Billy Joel, Phil Collins? A '80as évek dobhangzásai az Ön felvételein is hallhatóak lehetnek. Mától ugyanis nálunk is elérhetőek a Native Instruments és az Abbey Road hangmérnökei által megalkotott dobhangzások ezen zenei korszakból.

Tue Aug 24, 19:13 PM © Treasure Music

Native Instruments - Abbey Road 70s Drums

Native Instruments - Abbey Road 70s Drums

Kedveli a '70-es évek hangzását? Új dobhangzásaink segítségével a klasszikus rock eme korszakának érzésvilágát segíthetünk elérni.

Sun Aug 15, 09:26 PM © Treasure Music

Native Instruments - Abbey Road 60s Drums

Native Instruments - Abbey Road 60s Drums

Stúdiónk új dobhangzásai még professzionálisabb lehetőségekkel szolgálják ki azon megrendelőinket akik a '60-as évek autentikus dobhangzását szeretnék viszonthallani felvételeiken. Motown vagy British Invasion, rajtunk nem múlik.

Fri July 16, 19:26 PM © Treasure Music

Steinberg - Wavelab 6

Steinberg - Wavelab 6 (mastering szoftver)

Stúdiónk új masztering és hangszerkesztő szoftvere még professzionálisabb lehetőségekkel a mai naptól munkába állt.

Sun July 11, 18:06 PM © Treasure Music

Top Of A Wave Kislemez

Megjelent a Top Of A Wave Kislemez (single)

A dal már elérhető a CD Baby oldalain, valamint az iTunes-on és partnereiknél.

Wed June 16, 21:53 PM © Treasure Music

Új Stúdiószoftver

Új Stúdiószoftver - Amplitube 3

Kis stúdiótechnikai bővítés történt. Beszereztük az IK - Multimedia vadonatúj fejlesztésű szoftverét

Mon Mar 08, 21:53 PM © Treasure Music

The Shades - PekH (lemez)

The Shades - PekH (lemez)

A The Shades együttes, készülve a márciusi Gitártalálkozóra, elkészítette friss felvételeket tartalmazó lemezét.

Tue Mar 01, 21:53 PM © Treasure Music

Top Of A Wave!

Top Of A Wave az USA-ban!

Top Of A Wave című dalunk egy amerikai kiadóhoz került! Egy amerikai Artist and Repertoire cég a dal demo verziója alapján úgy döntött, hogy egy partnerkiadójának továbbítja.

Wed Feb 24, 15:13 PM © Treasure Music

BUÉK!

Békés, Boldog Új Esztendőt Kívánunk!

Minden kedves honlaplátogatónknak Boldog Új Esztendőt Kívánunk a 2010-es évre is!

Thu DEC 31, 13:16 PM © Treasure Music

Békés, Boldog Karácsonyt!

Békés, Boldog Ünnepeket Kívánunk!

Minden kedves honlaplátogatónknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Esztendőt Kívánunk!

Thu DEC 24, 14:00 PM © Treasure Music

Preset Xchange

Patch csere-bere

Kicsiny stúdiónk is részt vesz - mint aktív beküldő és letöltő - az olasz IK Multimedia nevű cég decemberi promóciójában.

Wed DEC 02, 21:13 PM © Treasure Music

Új linkek

Friss linkek

A Linkek - Egyebek oldalunkra fölkerült néhány új link.

Wed DEC 02, 16:16 PM © Treasure Music

NEW Studio Softwares

Stúdió Bővítés

A Stúdió - Szoftverek oldalon ismételten találhatnak néhány stúdiótechnika bővítéssel összefüggő friss információt.

Sat NOV 14, 21:01 PM © Treasure Music

Új linkek

Új linkek

A tegnap este folyamán új linkek kerültek fel a weblapra, amelyeket a Linkek - Egyebek oldalon tekinthetnek meg.

Wed 28, 20:35 PM © Treasure Music

Új képek

Új képek!

Folytatjuk a honlap feltöltését, így néhány új fotó és kép került fel ismét az alábbi oldalakra: Rólunk illetve Stúdió.

Thu Oct 22, 17:00 PM © Treasure Music

Site-Boom

Weblap - boom

Hosszú hetek munkája után végre kezd formát ölteni a weblap.
Íme a "képes hírek" első kiadása. :)

Sat AUG 22, 10:15 PM © Treasure Music