Treasure Music  -  Jognyilatkozat
hungarian site english site
hírek és blogbejegyzések

Jognyilatkozat:

Rólunk | Weblaptérkép |  Betűméret: A  A

Felhasználási feltételek:

Kérjük olvassa el figyelmesen a “Felhasználási feltételek”-et amely a http://www.treasuremusic.hu internetes elérhetőségen található weboldal használatával kapcsolatos információkat tartalmazza. Mindezekbe beletartoznak azon webes szolgáltatások amelyek kapcsolatba hozhatóak a Treasure Music Kft.-vel, (a továbbiakban "Treasure Music" vagy "Mi") továbbá az Ön kapcsolata az említett céggel. A weboldal használata a feltételek elfogadását jelenti. Amennyiben nem fogadja el az alábbiakban olvasható feltételeket, úgy kérjük, hogy ne használja a weboldal szolgáltatásait.

A Weboldal használatával Ön az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja:

I. A www.treasuremusic.hu weboldalt a Treasure Music Kft. működteti.
II. Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes.
III. A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása.
IV. A Weboldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését az Üzemeltető kizárja.

A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfileokat helyezünk el az Ön számítógépén (‚cookie‘). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfileok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfileok az Üzemeltetőhöz kerülnek. Az adatfileokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

A Weboldalra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön kérelmére a Üzemeltető megsemmisíti. Fenntartjuk a jogot, hogy a feltételeket és kondíciókat az Ön előzetes tájékoztatása nélkül bármikor megváltoztassuk ezen a weblapon. A weblap szolgáltatásainak használata a feltételek módosítása után is, azok automatikus elfogadását jelenti.

Vegyes rendelkezések:

Fenntartjuk a jogot, hogy ezen a weboldalon bármilyen változtatást eszközöljünk, beleértve egyes tartalmak törlését is az Ön előzetes értesítése nélkül. A weblapon található linkek némelyike külső - harmadik fél - oldalára is mutathat, ám ezekkel kapcsolatosan mi semmilyen felelősséget nem vállalunk (beleértve a harmadik fél oldalán történő változásokat, illetve egyes linkek tartalmának megváltozását vagy törlését).

Ezen weblap tartalma az Ön böngészőjének verziójától függően eltérően jelenhet meg. Ön és a Treasure Music Kft. a fentiek alapján egyetért abban,hogy bármilyen jogvitában a fővárosi bíróság az illetékes. A felhasználási feltételek, valamint az Ön kapcsolatával a Treasure Music Kft-vel összefüggésben fölmerülő bármilyen jogvitában a magyar jog az irányadó.